Sluiten

Account

Wat is het verschil tussen met of zonder account bestellen?

Wanneer je een account aanmaakt zijn je gegevens standaard bij ons geregistreerd zodat je niet bij iedere bestelling opnieuw alle gegevens hoeft in te vullen. Bestel je zonder account dan worden je gegevens maar eenmalig gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Wanneer je een account hebt en met dit account je bestelling plaatst kun je ook altijd je bestellingen terugvinden en je bestelling volgen. 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling inzien?

Je kunt je bestelling inzien wanneer je met een account hebt besteld. Om de bestelling in te zien ga je naar ‘Mijn account’. Hier kun je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren en bij je persoonlijke gegevens onder het kopje mijn bestelling is de status te zien. 

Is je bestelling ‘in behandeling’? Dan moet je bestelling nog verwerkt worden.
Is de status ‘order picken’? Dan hebben we de order doorgekregen en wordt deze verzendklaar gemaakt.
Is de status ‘verzonden’? Dan ontvang je ook een mail hierover. Via de track & trace code die DHL je stuurt, kun je bijhouden waar je pakketje precies is en wanneer het geleverd wordt.